Το κρίσιμο ραντεβού Ευγενίας – ΑΝΤ1 !

Μπορεί απο χθες να θεωρούμε όλοι κάτι παραπάνω απο βέβαιο το γεγονός πως μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ,η Ευγενία θα… χορέψει τελικά στον ΑΝΤ1 και θα πει κι ένα τραγούδι, όμως, αν το καλοσκεφτεί κανείς για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο και εξασφαλισμένο.

Με άλλα λόγια; Μπορεί το κανάλι να σκέφτεται να αξιοποιήσει την Ευγενία άμεσα, δίνοντάς της καθημερινή, βραδινή εκπομπή που θα ασχολείται με το πρόμο και με τα παρασκήνια του Κυριακάτικου “Dancing with the stars” ,όμως, γι ΄αυτό ακόμα η γνωστή tv-persona δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ευγενία ήταν ενεμερωμένη , ήδη, απο την περασμένη εβδομάδα πως το “Ταλέντο” ενδέχεται και να κοπεί και να μην βγει στον αέρα και μάλιστα ; Οι Αντεννικοί, είχαν φροντίσει ,ήδη, να της κάνουν σε ένα γενικότερο πλαίσιο φυσικά, μία σχετική νύξη με την εκπομπή που σκέφτονται να στήσουν γύρω από το “Dancing II”.

Βλέπετε, όποιος καεί απο τον… χυλό, φυσσάει και το γιαούρτι. Τι θέλω να πω μ΄αυτό; Οι του καναλιού του Αμαρουσίου, δεν θέλησαν η Ευγενία να πιστέψει πως μένει για ακόμα μία φορά… ξεκρέμαστη (όπως το πάλαι ποτέ με τον “Πρωινό Καφέ”…) ,ενώ τόσο καιρό συζητούσε μαζί τους, όπως επίσης φρόντισαν και να της ξεκαθαρίσουν πως σαφέστατα και ενδιαφέρονται να την κρατήσουν στο δυναμικό τους, προχωρώντας την συνεργασία τους με ένα άλλο πρότζεκτ, ανεξαρτήτως “Ταλέντου”.

Ολα αυτά ,όμως, είναι για την ώρα εντελώς… φλου, μιας και οι πληροφορίες μας λένε, πως το οριστικό ραντεβού, απο το οποίο θα κριθεί για το εαν όντως η Ευγενία δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και όπως θέλουν να πιστεύουν στο κανάλι, αυτό το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

Απο αυτό το ραντεβού ,λοιπόν, θα εξαρτηθεί, για το εαν όντως η Ευγενία αναλάβει τελικά την παρουσίαση αυτής της καθημερινής, προ “Dancing” εκπομπής και γίνει με αυτό τον τρόπο και πάλι, μόνιμη κάτοικος Αμαρουσίου. Απ ΄ότι μαθαίνω πάντως, οι τηλε-διαθέσεις της είναι θετικές.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164