Το Mega θα μιλήσει φέτος και… ισπανικά ! Διαβάστε τα πάντα για την νέα σειρά του καναλιού…

Το Megaλο «ναι» είπαν οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού στην πολυσυζητημένη ισπανική σειρά «Con el culo al aire» ή, για να ακριβολογώ, στη μεταφορά της συγκεκριμένης παραγωγής αλά ελληνικά. Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ισπανικής τηλεόρασης, η οποία έρχεται φέτος στο Mega και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες δόσεις γέλιου, μια και έχουμε να κάνουμε με μία καθαρόαιμη οικογενειακή κωμωδία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η σειρά μάς μεταφέρει σε ένα… κάμπινγκ. Ναι, ναι, σε ένα κάμπινγκ, όπου δίνουν ραντεβού ο έρωτας, η τρέλα, τα όνειρα. Σε αυτό το κάμπινγκ μετακομίζουν λογής λογής άνθρωποι, οι οποίοι, όμως, έχουν έναν κοινό παρονομαστή στη ζωή τους και αυτός ο παρονομαστής δεν είναι άλλος από την κρίση. Οντας όλοι… κεραυνοβολημένοι από την κρίση, από την οποία έχουν χάσει τις περιουσίες τους και τις δουλειές τους, αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή και μετακομίζουν στο κάμπινγκ.

«Εννοείται πως η πρόθεσή μας δεν είναι να βγάλουμε στον αέρα μία… καταθλιπτική ή μίζερη εικόνα, παρά το γεγονός ότι η σειρά καταπιάνεται με την κρίση», μας λέει ένας από τους πιο βασικούς συντελεστές της και συνεχίζει: «Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτιάξουμε μία σύγχρονη σειρά, μέσα στην οποία όλοι μας -άλλοι λίγο, άλλοι πολλοί- να μπορούμε να αναγνωρίσουμε κομμάτια της καθημερινότητάς μας και να δείξουμε πως το χιούμορ, ο έρωτας και η ελπίδα δεν πεθαίνουν ποτέ. Ολοι οι ήρωες που θα δούμε μπορεί να έχουν δεχτεί μία μεγάλη κατραπακιά, όμως είναι αποφασισμένοι να μην το βάλουν κάτω και να κάνουν μία νέα αρχή».

Στο κάμπινγκ, λοιπόν, συναντάμε ένα… μωσαϊκό ανθρώπων, οι οποίοι ο καθένας με τη διαφορετικότητά του έρχονται για να μας κατακτήσουν. Και για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, θα δούμε να… γειτονεύουν μαμάδες με γυναίκες καριέρας, εργένηδες με οικογενειάρχες, πρώην επιτυχημένους επιχειρηματίες, με ιδιοκτήτες καμπίνας που ετοιμάζουν «βρώμικο»…

Την διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει οι Βασίλης Σπηλιόπουλος και Αγγελος Χασάπογλου, οι οποίοι υπέγραφαν και το σενάριο της «Πολυκατοικίας», ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το κάστινγκ, τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής της σειράς βρίσκονται αυτή την εποχή σε συζητήσεις με πολλά γνωστά ονόματα. Η σειρά προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2013.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164