Site icon TLIFE

Το “Νησί” χθες βράδυ, έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης !

Οσο θεαματική ήταν όλο το χειμώνα η πορεία του “Νησιού” στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο θεαματικό ήταν και το φινάλε του ! Οπως ήταν αναμενόμενο, η δραματική, ερωτική σειρά του Mega, κατάφερε χθες με το τελευταίο αντίο της να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα !

Ετσι, το “Νησί” σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης, απογειώνοντας το Μεγάλο Κανάλι και βυθίζοντας με… συνοπτικές διαδικασίες όλα τα προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών που βρέθηκαν απέναντί του !

Η δραματική, ερωτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Θοδωρή Παπαδουλάκη κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό 61,4%, ενώ υπήρξε στιγμή που άγγιξε ακόμα και το 68,0% ! Στα νεανικά κοινά μάλιστα, η σειρά έφτασε μέχρι και το 73,0% ! Ποσοστά τηλεθέασης που σου προκαλούν… ζαλάδα και αργότερα που θα έχουν βγει και οι τελικές επεξεργασίες τηλεθέασης για χθες από την AGB, είναι πολύ πιθανό να είναι και ακόμα υψηλότερα !

Βέβαια, η Megaλη βραδιά για το Mega ξεκίνησε από νωρίς, αφού από τις 9.00 το βράδυ με την “Ζωή της άλλης” ήταν ουσιαστικά το κανάλι που κυριαρχούσε αγγίζοντας το 49,1%. Την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1 με το “Μην το πεις στην νύφη” έκανε κατά μέσο όρο 9,6% και η ξένη ταινία του Alpha 5,5%.

Από τις 10.00 το βράδυ και μέχρι περίπου τις 11.30 είχαμε τον τυφώνα “Νησί”, με την επανάληψη του “Wipe Out” στον ΑΝΤ1 να κάνει 6,1% και την ξένη ταινία του Alpha μόλις 4,2%.

Την φόρα του “Νησιού” ,όμως, διατήρησε και η “Ανατροπή” η οποία εκτάκτως δεν ασχολήθηκε με την πολιτική επικαιρότητα, αλλά είχε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην σειρά αυτή φαινόμενο του καναλιού, με αποτέλεσμα να κάνει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 35,5% !

Ενα ποσοστό με το οποίο, για πρώτη φορά φέτος ο Γιάννης Πρετεντέρης κατάφερε από τις 11.30 μέχρι και τις 12.00 που βρέθηκε απέναντι από τους “Αρβύλα” του ΑΝΤ1 να τους κερδίσει κατά κράτος , μιας και τα αγόρια του καναλιού του Αμαρουσίου μπόρεσαν χθες να κερδίσουν κατά μέσο όρο ένα 25,6% !

Εμ, “Νησί” είναι αυτό ! Κάνει πάντα το θαύμα του…

© 2024 tlife.gr