Το “Πάνω στην ώρα” κόβεται από το πρόγραμμα του Alpha ;

Το μυστήριο και η συγκίνηση είναι σήμερα το πρωί, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του φινάλε του “Πάνω στην ώρα”. Βλέπετε, η πρωινή, καθημερινή, λάιτ – με την καλή έννοια πάντα – εκπομπή του καναλιού του Alpha έριξε αυλαία και μας ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι”, χωρίς ο Σπύρος Λάμπρου και η Ελενα Παπαβασιλείου να είναι σε θέση να μας διευκρινήσουν για το αν θα παραμείνουν στο τηλεοπτικό τους πόστο και του χρόνου.

Ναι, η εκπομπή μπορεί να είχε μία καλούτσικη χρονιά από πλευράς τηλεθέασης και όσο αφορά στα νεανικά κοινά σε σύγκριση με πέρσι να σημείωσε σημαντική άνοδο, όμως, κανείς για την ώρα δεν έχει ενημερώσει ούτε τον Σπύρο, ούτε την Ελενα για το τι μέλλει γενέσθαι με το “Πάνω στην ώρα” από Σεπτέμβρη, με αποτέλεσμα κι εκείνοι να μην ξέρουν αν πρέπει να μας πουν ένα… οριστικό “αντίο”, ή αν πρέπει να ανανεώσουν μαζί μας το τηλεοπτικό ραντεβού τους.

Οσο για το πως έπεσαν τελικά οι τίτλοι του τέλους ;

Ο Σπύρος Λάμπρου, την ώρα που ευχαριστούσε στον αέρα, είπε : “Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας έδωσαν την ευκαιρία αυτά τα δύο χρόνια να είμαστε στον αέρα. Άσχετα αν θα συνεχιστεί ή όχι η εκπομπή του χρόνου, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία αυτή που μας έδωσαν”, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε και η Ελενα Παπαβασιλείου, λέγοντας : “Ήταν ό,τι πιο όμορφο να σας κρατάμε παρέα τα τελευταία δύο χρόνια”…

Αποτέλεσμα; Οπως καταλαβαίνετε, ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, όλα είναι στον αέρα και όλα παίζουν για την ώρα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164