Site icon TLIFE

Το “Πολύ την Κυριακή” επιστρέφει στο Mega !

Κι ,όμως, το “Πολύ την Κυριακή” επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας… Κι ,όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν και κατά καλόκαιρο θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά, στις τηλεοπτικές επάλξεις !

Ο Γρηγόρης, η… Κλάρα και τα άλλα παιδιά από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή θα φροντίζουν για την τηλε-διασκέδασή μας ! Και αν δεν το πιάσατε το… υπονοούμενο, όχι δεν πρόκειται για την… refresh έκδοση της εν ΄λόγω εκπομπής, αλλά για την… επανάληψή της !

Βλέπετε, το καλοκαιράκι ήρθε για τα καλά και κάτι η οικονομική κρίση, κάτι που τα κανάλια κατέβασαν παραδοσιακά ρολά, οι τρύπες που έχουν δημιουργηθεί στα προγράμματά τους είναι… ναααα – με το συμπάθιο – όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου και έτσι οι τηλε-άνθρωποι έχουν ανοίξει συρτάρια και μπαούλα και όποια παλιά τους επιτυχία βρεθεί μπροστά τους, την κοτσάρουν στον άερα.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, αποφάσισαν εκεί στο Mega να βγάλουν στον αέρα μέχρι και το “Πολύ την Κυριακή” ! Και επειδή έρχεται… τσουνάμι επαναλήψεων, κατά την διάρκεια του θέρους κάντε και κανέναν αντιτετανικό, γιατί από την πολύ κονσέρβα, δεν θα το γλιτώσουμε το σκορβούτο !

© 2024 tlife.gr