“Το Πρωινό”: Η ομάδα… πετάει! Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η παρέα τους έρχονται με… άλλο αέρα στους δέκτες μας.

Μία ανάσα πριν την… προσγείωση στους δέκτες μας με άλλο αέρα, με τον αέρα εκείνο του νικητή και του… παλιού βεβαίως-βεβαίως, “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 απογειώθηκε! Ναι, ναι απογειώθηκε μιας και ως γνωστόν η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά… πετάει!

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές μαζί με όλους τους συνεργάτες τους είπαν να δουν για λίγο τον τηλεοπτικό κόσμο από ψηλά! Ετσι, ντύθηκαν στο χακί και με διάθεση… “Top Gun” εκτοξεύθηκαν στον 7ο ουρανό!


Θέμης Γεωργαντάς – Γιώργος Λιάγκας

Οχι, όχι, δεν σου κάνω καθόλου πλάκα! Αυτή ήταν στο περίπου η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι για την φετινή χρονιά, σε ότι έχει να κάνει με τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ του “Πρωινού” το οποίο λίαν συντόμως θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους δέκτες μας, μιας και η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 29 του μήνα και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί γι ΄αυτό το πρώτο τους ραντεβού με την Φαίη, τον Γιώργο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.


Και σου ΄κανε ένα μαλλί! Φωτό εξαιρετικά αφιερωμένη στην πάντα άψογη κουπ της Λίτσας Πατέρα την οποία δεν την… σκιάζει ούτε το κράνος!

Ετσι, σε εντελώς… αεροπορική ατμόσφαιρα έγιναν χθες τα γυρίσματα του τρέιλερ και εννοείται πως οι πάντες από την εκπομπή φρόντισαν να ανεβάσουν διάφορες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το γύρισμα μιας και η συγκεκριμένη εμπειρία εννοείται πως τους ενθουσίασε.


Η Μαίρη Συνατσάκη σε ασπρόμαυρη διάθεση!

Αυτές τις φωτογραφίες είπα και εγώ σήμερα να σου τις παρουσιάσω, προκειμένου να πάρεις μία πρώτη γεύση από το τι ακριβώς θα δεις σύντομα στην οθόνη σου μέσα από τον ΑΝΤ1, αλλά και για να καταλάβεις ακριβώς για το τι σου λέω τόση ώρα! Γιατί καλές οι κουβέντες, αλλά μία φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις.


Ο Τομ Κρουζ φεύγει, ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται!!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164