Site icon TLIFE

Το TLIFE στη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο ΟΑΚΑ! Δες φωτογραφίες και video

Πέτρος Χόντος

Μια ξεχωριστή συναυλία με πολύ παλμό, αγαπημένες επιτυχίες και αρκετά συγκινητικά στιγμιότυπα ήταν αυτή που έδωσαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ, χθες το βράδυ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Μετά από επτά χρονιά απουσίας του, το θρυλικό συγκρότημα επέστρεψε με μια συναυλία αφιερωμένη στον Μάνο Ξυδούς και το φανατικό κοινό του βρέθηκε εκεί για να τους αποθεώσει. Ανάμεσα στους θεατές που έφθασαν τους 75.000 ήταν άτομα όλων των ηλικιών που σιγοτραγουδούσαν τα κομμάτια των ΠΥΞ ΛΑΞ και αποθέωναν το συγκρότημα.

Με το τραγούδι “μοναξιά μου όλα”, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκαν στη σκηνή και ξεκίνησαν ένα μαγικό ταξίδι στις αγαπημένες μελωδίες του κοινού. “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”, “Ανόητες αγάπες”, “Λένε για ‘μένα”, ήταν μερικά από τα κομμάτια που ερμήνευσαν παρασύροντας τους θεατές, ενώ με το τραγούδι: “Με στέλνεις, με στέλνεις με παρασέρνεις”, ο Μπάμπης Στόκας είπε ότι χάρη σε αυτό ξεκίνησαν όλα…

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας ήταν εκείνη που ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε στη σκηνή: “Αντίο Μάνο”, θυμίζοντας την απουσία του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου τους. Ενώ, σε κάποια στιγμή της συναυλίας, εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες ένα παλιό video με τον Μάνο Ξυδούς που τραγουδούσε το “Εσύ εκεί!”.

Το ταξίδι αυτό στις μελωδίες διήρκησε δυόμιση ώρες και έκλεισε με βεγγαλικά στον ουρανό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και μια δόση νοσταλγίας στους θεατές.
Όσο για τις επόμενες συναυλίες το πρόγραμμα είναι το εξής:

Λάρισα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, AEL FC Arena
Καβάλα, Σάββατο 23 Ιουλίου, Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη
Αλεξανδρούπολη, Κυριακή 24 Ιουλίου, Δημοτικό Στάδιο
Κύπρος, Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, Στάδιο Αγίας Νάπας
Καρπενήσι, Σάββατο 6 Αυγούστου 2011, Αθλητικό Κέντρο
Καλαμάτα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011, Δημοτικό Στάδιο
Ολυμπία, Παρασκευή 12 Αυγούστου, Θέατρο Αρχαίας Ολυμπίας
Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτανζόγλειο Στάδιο
Μαλακάσα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Terra Vibe
Πάτρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Ηράκλειο Κρήτης, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκρήτιο Στάδιο
Δες φωτογραφίες:

© 2024 tlife.gr