Site icon TLIFE

Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα – Την αναγνωρίζεις;

Κάποτε ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, με μεγάλα εκφραστικά μάτι και ζουμερά μάγουλα. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν, η γλυκιά πιτσιρίκα μεγάλωσε και σήμερα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και sexy γυναίκες της Ελλάδας.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, ενώ μετά το τέλος του reality μόδας συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα, κυρίως λόγω της προσωπικής της ζωής και των αναρτήσεων που κάνει στα social media.

Αν ακόμα δεν έχει καταλάβει για ποια πρόκειται, θα σου αποκαλύψουμε ότι η γλυκιά μικρούλα της φωτογραφίας δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθώντας το trend των τελευταίων ημερών στο Instagram, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια παιδική φωτογραφία της και άφησε άφωνους όσους δεν την είχαν ξαναδεί στα… μικράτα της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τους followers της ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όταν είδαν την συγκεκριμένη φωτογραφία, με τους περισσότερους της απαντούν ότι έχει αλλάξει αρκετά από τότε.

© 2024 tlife.gr