Τομ Χανκς: Φωτογραφίζεται με τις κόρες Ελλήνων δημοσιογράφων στην Αντίπαρο

Έναν διεθνούς φήμης απρόσμενο θαυμαστή είχαν στην Αντίπαρο οι δίδυμες κόρες των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Γεώργιζα και Μαρίας Βούσουλα, που δεν ήταν άλλος από τον γνωστό ηθοποιό και… σχεδόν μόνιμο κάτοικο του νησιού, Τομ Χανκς.

«Με τον γείτονά μας Τομ Χανκς» έγραψε η Μαρία Βούσουλα στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, όπου φαίνεται ο δημοφιλής ηθοποιός να ποζάρει πάνω από το καρότσι με τις 4 μηνών κόρες του ζευγαριού.

Ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο της φωτογραφίας, αφού όπως μαθαίνει το Tlife, οι δίδυμες έκλεψαν κατευθείαν το βλέμμα του Τομ Χανκς, ο οποίος προσέγγισε κατευθείαν το καρότσι τους και ζήτησε να τις δει! Μάλιστα σύστησε στο ζευγάρι να ξεκουραστεί, αφού είχε φτάσει η ώρα του ύπνου για τα δύο κοριτσάκια.

Ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας είναι από τους πιο επιτυχημένους δικαστικούς συντάκτες και εργάζεται στο Star εδώ και χρόνια, ενώ η Μαρία Βούσουλα  διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ, έχοντας κρατήσει στα χέρια της και το τιμόνι ενημερωτικών προγραμμάτων του σταθμού.

Οι δύο δημοσιογράφοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας to 2019 στην Αντίπαρο, από όπου κατάγεται η Μαρία Βούσουλα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164