Site icon TLIFE

Τόμας Γουόκαπ: Η σύζυγός του «λιώνει» από έρωτα για εκείνον – «Είναι ο πρίγκιπάς μου»

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Εστρέλα Νούρι παντρεύτηκε στη Μήλο ο Τόμας Γουόκαπ πριν μερικές ημέρες.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, ο οποίος συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Ιρανή τραγουδίστρια, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι παντρεύτηκαν κρυφά στη Μήλο τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Τεξανός γκαρντ του Ολυμπιακού και η Ιρανή τραγουδίστρια και μοντέλο παντρεύτηκαν στο ξωκλήσι της Παναγίας Τουρλιανής και στη συνέχεια το γιόρτασαν σε γνωστό εστιατόριο της Μήλου. Η Εστρέλα, η οποία λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα, ακολούθησε τον Τόμας στο Παρίσι και στη Λιλ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου βρέθηκαν και οι γονείς του Τεξανού άσου του μπάσκετ, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ.

Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της μίλησε στην «ON time» και τη Σάσα Σταμάτη η Εστρέλα Νούρι: «Ήταν σαν παραμύθι, όπως και η αγάπη μας, μου έκανε πρόταση γάμου, αρραβωνιαστήκαμε πρώτα, έχω δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Ήταν έκπληξη για εμένα, δεν το περίμενα, λάτρεψα το ότι με πήγε στη Μήλο, που θεωρείται το νησί της αγάπης, όταν είδα το διάδρομο με τα λουλούδια με την μπάντα που τραγουδούσε ερωτικά τραγούδια, όταν κοίταξα την ομορφιά της θάλασσας, τα ροδοπέταλα, τα λουλούδια – είχε φέρει φωτογράφο να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να δω εκείνη την ώρα ήταν ο Τόμας».

«Όταν μου έκανε πρόταση, είπε ότι είμαστε από δύο διαφορετικά μέρη του πλανήτη και ότι ο Θεός μάς έφερε μαζί, κι εξέφρασε την αγάπη του για εμένα, ήταν όλα τόσο όμορφα. Αυτός ήταν ο αρραβώνας, ο γάμος έγινε στις 28 Αυγούστου. Ήταν κλειστός γάμος, κάποιος τράβηξε μία φωτογραφία και έγινε viral, μας πάντρεψε ο δήμαρχος της Μήλου, αλλά μας ευλόγησε και ο ιερέας. Λατρεύω πολλά στον Τόμας, είναι άνθρωπος του Θεού, έχει μεγάλη καρδιά. Είναι ευγενικός, δοτικός, είναι ο πρίγκιπάς μου. Υπάρχει ένας άνθρωπος για όλους μας εκεί έξω, μας λένε ότι τα παραμύθια υπάρχουν μόνο στις ταινίες, αλλά αν έχεις υπομονή, θα βρεις τον τέλειο άνθρωπο για σένα» είπε στη συνέχεια η σύζυγος πλέον του άσου του Ολυμπιακού.

© 2024 tlife.gr