“Τρέμουν” Pitt – Jolie! Διάσημος σκηνοθέτης γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το διαζύγιό τους

Μπορεί οι δικηγόροι του ζευγαριού να έχουν υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, ωστόσο η ζωή αλλά και το πολύκροτο διαζύγιό τους ετοιμάζονται να γίνουν… ντοκιμαντέρ. Ο διάσημος σκηνοθέτης Ian Halperin έκανε γνωστό ότι το νέο του ντοκιμαντέρ θα έχει θέμα το πρώην ζευγάρι και όλες τις “πικάντικες” λεπτομέρειες του χωρισμού τους.

Το πρώην ζευγάρι που καθήλωσε το κοινό το 2005 με την ταινία Mr and Mrs Smith (όπου και ερωτεύτηκε) χώρισε 11 χρόνια μετά και έχοντας αποκτήσει μαζί έξι παιδιά. Το διαζύγιό τους όμως μετατράπηκε σε πόλεμο των Ρόουζ με τις δυο πλευρές να καταλήγουν τελικά στο συμπέρασμα πως πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για χάρη των παιδιών.

Ο 52χρονος, όμως έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και υπόσχεται να εκθέσει όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες γύρω από το χωρισμό τους. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως οι δύο χολιγουντιανοί σταρ ζούσαν χώρια περισσότερο από ένα χρόνο, πολύ πριν δηλαδή βγει στο “φως” της δημοσιότητας το διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2016.

“Αυτή η ταινία θα είναι καθοριστική για τους Brangelina καθώς θα βγουν πάρα πολλά μυστικά στη φόρα” ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του δημιουργού του ντοκιμαντέρ, που τιτλοφορείται Broken: The Incredible Story of Brangelina και θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164