Site icon TLIFE

“Two and a half men” : Πρεμιέρα απόψε με τον Αστον Κούτσερ !

Φύγε ΄συ, έλα ΄συ… Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Τσάρλι Σιν από το “Two and a half men”, την σκυτάλη παίρνει πια στα χέρια του ο νεαρότερος μεν, άκρως δημοφιλής δε, Αστον Κούτσερ !

Ναι, η αμερικάνικη παραγωγή του CBS, δεν άντεξε πια άλλο τα βεντετίστικα καψώνια του Τσάρλι Σιν και τόλμησε να τον απολύσει από την σειρά, γυρίζοντας ουσιαστικά μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, σελίδα στην τηλεοπτική ιστορία που είχαν γράψει.

Ο ένατος κύκλος ,λοιπόν, της θρυλικής σειράς, παίχτηκε στην Αμερική και άνευ Τσάρλι Σιν, κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία και να συζητηθεί τα μάλλα, μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ε, αυτός ο ένατος ολοκαίνουργιος και πολυσυζητημένος κύκλος επεισοδίων, κάνει απόψε πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 9.00 ακριβώς, μέσα από τον Alpha.

Οσο για το πως δικαιολογήθηκε στο κοινό η απουσία του Σιν από σεναριακής απόψεως, μα φυσικά με τον τηλεοπτικό θάνατό του !

Ετσι, η συγκατοίκηση στην τρέλα απόψε ξεκινά από την αρχή έχοντας την ίδια… φόρα !!! Οσο για το πως ακριβώς ξεκινά η ιστορία μας ;

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τσάρλι Χάρπερ, ο Αλαν πρέπει να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, αφού το σπίτι του αδελφού του πρόκειται να πουληθεί ! Ομως, το ενδιαφέρον που εκδηλώνει ένας απεγνωσμένος εκατομμυριούχος, τον οποίο πρόσφατα έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του, θα προκαλέσει άλλες εξελίξεις, τις οποίες δεν μπορείτε καν να φανταστείτε, παρά μόνο να απολαύσετε !…

© 2024 tlife.gr