Site icon TLIFE

Τζανέ: Οι τελευταίες στιγμές του γνωστού TikToker, λίγο πριν την τραγωδία στην Ιταλία – Βίντεο

Οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου TikToker «Tzane» παραμένουν σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι ο μόλις 23χρονος νεαρός πέθανε με αυτόν τον τρόπο. Όλα όπως λένε έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κηδεία του 23χρονου αναμένεται να γίνει σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα στη Γεωργία, με την οικογένειά του να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί, ο Τζανέ και οι φίλοι του πήγαν για ένα γύρισμα στο χωριό Καλαβρία για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις, καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό.  Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί και κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. 

Σε απόσπασμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, θαυμαστές του Tzane, έφτιαξαν ένα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές με τους φίλους του από το ταξίδι τους στην Ιταλία, με το βίντεο να προκαλεί ανατριχίλα. 

@greek_musik10 Τελευταίας στιγμές stories με Τζάνε RIP #tzane #dreamgreek ♬ πρωτότυπος ήχος – @greekmusik

Δες επίσης: 

Τζανέ – «Περίμενε την ελληνοποίηση του για να γίνει αθλητής της Εθνικής ομάδας πάλης» αποκαλύπτουν φίλοι του στο Live News

Διάβασε επίσης:

Tik Toker Τζανέ: Πώς έγινε η τραγωδία στην Ιταλία – Μεγάλο το σοκ για τους φίλους του 20χρονου
© 2024 tlife.gr