Τζένη Μελιτά: «Δεν κάλεσα κανέναν πρώην σύντροφό μου στον γάμο μου, θα ήταν αμήχανο»

Η Τζένη Μελιτά, με αφορμή το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος αναρωτήθηκε για τον λόγο που δεν τον κάλεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, θέλησε να εκφράσει την άποψή της για το θέμα.

Η παρουσιάστρια του «Πρωίαν σε είδον» ήταν κάθετη, λέγοντας πως και εκείνη δεν κάλεσε κανένα πρώην στον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

«Μα γιατί να καλέσω τον πρώην μου στον γάμο μου; Μόνο αν είναι κάποιος πρώην που έχουμε μείνει φίλοι. Τώρα να καλέσω κάποιον πρώην, που η σχέση μας έχει τελειώσει ωραία και καλά κι έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας… Γιατί να το κάνω αυτό; Τι θέλω να πετύχω; Δεν καταλαβαίνω. Φυσικά και θα μου ευχηθεί και θα του ευχηθώ από απόσταση, όχι από κοντά. Θα είναι αμήχανο το κλίμα από μόνο του. Εγώ δεν κάλεσα κανένα πρώην μου στον γάμο μου», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Δεν μου έχει τύχει να κρατήσω φιλικές σχέσεις με πρώην. Σπάνιο. Εννοείται ότι τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε τα καλύτερα», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164