Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού, πριν την αναγγελία του γάμου τους! (pics)

Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί-ησυχαστήριο της παρουσιάστριας. Οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις δεν άργησαν αν δουν το φως της δημοσιότητας, ενώ λίγους μήνες αργότερα έγινε γνωστό πώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Ο έρωτάς τους δυνάμωνε μέρα με τη μέρα και το ζευγάρι έδειχνε να είναι στα καλύτερά του. Όλα αυτά όμως ανατράπηκαν όταν, μετά από περίπου ένα χρόνο κοινής πορείας, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να τραβά χωριστούς δρόμους, παρόλο που όλοι πίστευαν ότι αυτή η σχέση τους θα έχει ευτυχή κατάληξη. Μάλιστα, η κίνηση του Τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, στις αρχές του περασμένου Απριλίου, να αλλάξει τη διεύθυνσης διαμονής του και από το κέντρο της Αθήνας να επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι ήρθε για να… ρίξει λάδι στη φωτιά. Η είδηση, βέβαια, ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στην Πάτμο, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας παρέμεινε στην Αθήνα.

Οι κοινές εμφανίσεις τους σιγά-σιγά άρχισαν να ελαττώνονται, με την τελευταία να χρονολογείται στις 17 Ιανουαρίου του 2018. Οι δυο τους είχαν παρευρεθεί στην κηδεία του Τζίμη Πανούση και ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει κατά την άφιξή τους στο Κοιμητήριο της Νέας Μάκρης. Από τότε, ωστόσο, δεν τους ξαναείδαμε μαζί ποτέ, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί οριστικός ο χωρισμός, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν τον επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και τον διέψευσε.

Δες τις φωτογραφίες:

Κόντρα σε όλα αυτά, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσαν τον γάμο τους, ο οποίο θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στην Αθήνα, με την αναγγελία να δημοσιεύεται σε καθημερινή εφημερίδα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η σχέση αυτή θα έχει… happy end.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164