Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία – Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ με επίσημη ανακοίνωση ακυρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία για το 2024, «This Is Me… Live».

Η σούπερ σταρ αναφέρει πως οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, καθώς επιθυμία της είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Η Τζένιφερ Λόπεζ εκφράζει παράλληλα τη δυσαρέσκειά της για όλους τους θαυμαστές της οι οποίοι ανυπομονούσαν να την απολαύσουν ζωντανά στο stage, 

«Για όσους αγόρασαν τα εισιτήρια θα επιστραφούν αυτόματα – δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο οι οπαδοί. Για όσους αγόρασαν μέσω ιστοσελίδων μεταπώλησης τρίτων – παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς σας για περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η ανακοίνωση για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Είμαι τελείως στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοητεύω. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω γι’ αυτό και θα είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν….» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η περιοδεία της είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο μετά και το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me…Now» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ και τα σενάρια που αναφέρουν πως η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της στην προσπάθειά της να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164