Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Νέες αποκαλύψεις για τη ρήξη στη σχέση τους – «Ήταν σαν μητέρα για εκείνον»

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, μετά από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση, επιβεβαιώθηκαν πριν μερικές μέρες με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 55χρονη Λατίνα ποπ σταρ.

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθούσε να διαχειριστεί τις κακές διαθέσεις του συζύγου της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το People ανέφερε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αφιέρωνε πολύ χρόνο προσπαθώντας να φροντίσει τον 52χρονο σύζυγό της και ήταν σαν μητέρα για εκείνον.

«Η Τζένιφερ αφιέρωνε πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο Μπεν Άφλεκ ήταν ευτυχισμένος και είχε όλα όσα χρειαζόταν» είπε πηγή στο δημοσίευμα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Μπεν Άφλεκ ήταν περισσότερο σαν γιος της παρά σαν σύντροφός της, παρόλο που είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Το περιοδικό People ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι απομακρύνθηκε λόγω της «απόστασης», καθώς εκείνη ταξίδευε πολύ για τη δουλειά της από το 2021 που τα ξαναβρήκαν.

Πληροφορίες από Dailymail

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164