Site icon TLIFE

Τζένιφερ Λόπεζ: Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων με θέμα το… Bridgerton – Η ηχηρή απουσία του Μπεν Άφλεκ

Η Jennifer Lopez διοργάνωσε ίσως ένα από τα πιο μεγάλα και φαντασμαγορικά πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει με τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες της τα 55 της χρόνια.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια επέλεξε ως θέμα για το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της στα Χάμπτονς την δημοφιλή σειρά του Netflix, Bridgerton και όπως θα δεις από τη διακόσμηση μέχρι τα ρούχα και τη μουσική ήταν όλα εμπνευσμένα από μια άλλη εποχή (όπως ακριβώς και στη σειρά).

Η Jennifer Lopez δεν λυπήθηκε τίποτα από έξοδα και όποιος έδωσε το παρών στο φαντασμαγορικό πάρτι, όντως ένιωθε ότι βρισκόταν μέσα στο Bridgerton.

Ωστόσο, ηχηρή ήταν η απουσία του συζύγου της, Ben Affleck, με τον οποίο φαίνεται πως έχουν τραβήξει οριστικά χωριστούς δρόμους, με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους να είναι προ των πυλών.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα η Jennifer Lopez δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για όλες τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της. Για ακόμη μια φορά δεν έκανε καμία αναφορά στον Ben Affleck…

«Βλέπω όλες τις ευχές σας για τα γενέθλια, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Έχω γελάσει, χαμογελάσει, δακρύσει και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα εντελώς. Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς όταν κάθομαι και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει τόσο γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα. Τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ’ έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη.

Έχω τόση αγάπη για εσάς. Θέλω να ξέρετε στα γενέθλιά μου ότι ΕΣΕΙΣ είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ».

 

 

© 2024 tlife.gr