Τζέσικα Άλμπα: Κρουαζιέρα με πολυτελή θαλαμηγό στη Μύκονο – Βίντεο

Στην Ελλάδα έδωσαν θετική ψήφο για ακόμα ένα καλοκαίρι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Μεταξύ αυτών και η χολιγουντιανή ηθοποιός, Jessica Alba, η επέλεξε τη Μύκονο για να χαλαρώσει με την οικογένειά της. Η ίδια μάλιστα, αποφάσισε να κάνει κρουαζιέρα με την οικογένειά της στις νότιες παραλίες του νησιού. Για την εξόρμηση στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου νοίκιασε την θαλαμηγό Zeus, την ίδια που είχε νοικιάσει και ο δισεκατομμυριούχος Elon Musκ στην επίσκεψή του στην Μύκονο, η οποί φημίζεται για την πολυτέλειά της και θεωρείται το καλύτερο σκάφος του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 43χρονη σταρ κατά την άφιξη και την αποβίβασή της στον Ορνό. Προκειμένου να περάσει απαρατήρητη πριν επιβιβαστεί στο tender που θα την μετέφερε, φόρεσε ένα φουλάρι για να αποφύγει τους φωτογράφους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164