Λαχταριστό και ελαφρύ γεύμα με ρεβίθια και λεμονάτο άρωμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλ. βρασμένα ρεβίθια
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ½ κ. γλυκού μπούκοβο
- αλάτι
- 3–4 φλ. φύλλα ραδικιού
- ξύσμα από ένα λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα ρεβίθια σε ένα μπολ.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλε το λάδι, το σκόρδο, το μπούκοβο και αλάτι, άναψε τη φωτιά στο μέτριο και σόταρε μέχρι να ροδίσει το σκόρδο.
- Πρόσθεσε τα ραδίκια, ανακάτεψε και μαγείρεψε για περίπου δύο λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
- Πρόσθεσε και το ξύσμα λεμονιού και αφαίρεσε το τηγάνι από την εστία.
- Ρίξε το μείγμα στο μπολ με τα ρεβίθια και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε όσο είναι ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ