Site icon TLIFE

Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου: Έτσι έγινε η γνωριμία του ζευγαριού – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Ο Τζώνη Καλημέρης, μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά, έχει βρει ξανά τον έρωτα και ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της Κύπριας παρουσιάστριας Ελπίδας Ιακωβίδου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ της Κύπρου και ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και δεν έχουν κανέναν λόγο πλέον να κρύβουν τη σχέση τους.

Μάλιστα η Ελπίδα Ιακωβίδου σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έγινε η γνωριμία της με τον Τζώνη Καλημέρη.

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Αν και ήξερε ο ένας τον άλλο, ονομαστικά, δεν έτυχε προηγουμένως να γνωριστούμε από κοντά. Βρεθήκαμε, λοιπόν, σε μια κοινή παρέα, σε περίοδο διακοπών. Και έχω να σου πω ότι, κατά την πρώτη μας συνάντηση, του απηύθυνα τον λόγο στον πληθυντικό. Και βεβαίως, αυτό οφειλόταν στον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την επαγγελματική του πορεία. Φυσικά, ο ίδιος, χαμογελώντας και με την ευγένεια που τον διακρίνει, αμέσως με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό» ανέφερε η Ελπίδα Ιακωβίδου.

© 2024 tlife.gr