Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Πέρασα δύσκολα, βρέθηκα στο δρόμο»

 Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το διάστημα που βρισκόταν στο εξωτερικό και εργαζόταν ως μοντέλο μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Το ότι έφυγα για το εξωτερικό, όταν ήμουν μικρός ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει. Τότε, το να πας στο εξωτερικό ήταν δύσκολο, και να επιβιώσεις και να κάνεις διάφορα πράγματα. Έχω πάει στην Ιταλία, στην Ιρλανδία, στη Γαλλία, στην Πολωνία και αλλού. Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω κόσμο, χώρες, κουλτούρες. Λατρεύω τα ταξίδια, γι’ αυτό και είχα αυτή την τρέλα να πάω σε πολλά μέρη», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην On Time ο ηθοποιός.

Επίσης, ανέφερε ότι το μόντελινγκ τον βοήθησε εκείνα τα χρόνια και περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί:«Γι’ αυτό κιόλας δοκιμάζεις πράγματα και είναι πολύ σημαντικό. Κι ας πέρασα δύσκολα. Στο Μιλάνο, αν και τα πήγαινα καλά, με εξαπάτησε ένας ατζέντης, δεν πληρώθηκα από μία δουλειά στο μόντελινγκ και βρέθηκα στο δρόμο. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Κι ας πέρασα ένα διάστημα τρώγοντας μόνο μπισκότα. Εκείνες τις στιγμές προσπαθείς να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει γρήγορα για να τα καταφέρεις. Όλα αυτά σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό μαχητή. Δεν με πτόησαν. Έμαθα πολλά πράγματα για να μπορέσω να επιβιώσω».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164