Site icon TLIFE

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η Ελληνίδα γιαγιά, τα δύο αδέλφια και οι ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον θάνατο του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Δες την έκτακτη είδηση από το OPEN:

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ που αγωνιζόταν από το 2022 με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές με το εθνόσημο, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.

Οι ελληνικές ρίζες, τα αδέλφια του και η οικογενειακή φωτογραφία

Αν και έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπάκιγχαμ, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε Ελληνίδα γιαγιά. Αυτός είναι και ο λόγος που αγωνιζόταν με την εθνική ομάδα.

«Η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά το 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω για την Ελλάδα. Θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία» είχε δηλώσει ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πριν από χρόνια, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία οικογενειακή φωτογραφία με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Τζορτζ Μπάλντοκ είχε δύο αδέλφια, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Σαμ είναι, επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, ενώ ο άλλος του αδελφός, Τζέιμς είναι γιατρός στον σύλλογο.

Στην πρώτη φωτογραφία (βλέπε πάνω), τα τρία αδέλφια μαζί ποζάρουν σε μία ευτυχισμένη στιγμή από τον γάμο του Τζέιμς Μπάλντοκ.

Όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας του μάθαινε ελληνικά…

Στα τέλη Ιουλίου 2022, ο Γιώργος Τζαβέλλας μάθαινε στον Τζορτζ Μπάλντοκ να προφέρει ελληνικές λέξεις, σε ένα αστείο βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου.

© 2024 tlife.gr