Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στις σχέσεις μου απαιτούσα την προσοχή, αν δεν την είχα όλη, χώριζα»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στο στο podcast του Fipster με τον Γιάννη Κουκουράκη και τον Διονύση Ατζαράκη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, ενώ περιέγραψε πώς είναι η ίδια στις σχέσεις της.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες που τη θέλουν να χώρισε από τον Νίκο Παππά και να έχουν κάνει μάλιστα μεταξύ τους block στο Instagram.

«Κοίτα εγώ το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι ότι γενικά πάντα κάπως είχα μάθει να είμαι αυτό που λέμε “πριγκίπισσα”. Με έναν τρόπο απαιτούσα και την προσοχή. Αν δεν είχα όλη την προσοχή και την ενέργεια ένιωθα ότι ο άλλος δεν με θέλει. Μετά από δουλειά με τον εαυτό μου και ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι οι άνθρωποι όταν είμαστε ενήλικες πρέπει να προσέχουμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Και ότι ένας άνθρωπος αν δεν μας προσέχει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς δεν σημαίνει ότι δεν μας αγαπάει, δεν μας φροντίζει», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Έχει αυτός τη ζωή του, πρέπει να έχουμε και εμείς τη ζωή μας. Μέσα στο μυαλό μου το είχα πολύ ροζ και θα είναι ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο και θα είμαστε στο παραμύθι. Υπήρξαν σχέσεις που με είχαν έτσι. Δεν έχει ξεκινήσει από τις σχέσεις αυτό, είναι πιο βαθύ. Από το πώς σε είχαν από παιδί! Η συνειδητοποίηση έρχεται με την ωριμότητα. Στα 20 αν ένας άνθρωπος δεν με φρόντισε όπως ήθελα εγώ, έλεγα “δεν με θέλει, θα χωρίσω”», συμπλήρωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164