Site icon TLIFE

Βανέσα Αδαμοπούλου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της και το τρυφερό μήνυμα

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, η Βανέσα Αδαμοπούλου θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της, ο οποίος μόλις τελείωσε τη δευτέρα δημοτικού.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της, Ιωάννης Παπαζήσης μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο παραμένουν οικογένεια για χάρη του μοναχογιού τους.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και τη συνόδευσε με το πιο γλυκό μήνυμα.

«15 Ιούνη-εμβληματική. Τίτλοι προόδου, λήξη σχολικής χρονιά, μπουγέλωμα, χαχανητό. Οι μέρες γλιστρούν, οι στιγμές το βάλανε στα πόδια- αφηνιασμένες- ο μικρός έμαθε ανάγνωση κι αριθμητική, πότε στ’ αλήθεια ξεπετάχτηκε.

Μεγαλώνει κι όλο και μας αφήνει, κι όλο κι αφήνεται-ευτυχώς. Θα γίνει άνθρωπος με τα όλα του, θ’ ανοίγουμε κουβέντες, θα κονταροχτυπιόμαστε στα ίσα, θα γυρεύει χαρτζιλίκι, θα βουτά σ’ έρωτες μεγαλείο. Έχει να ζήσει και να δει- προσόν θαυμαστό. Σπαρταρά η καρδιά μου για όλες τις πρωτιές- το μεγαλείο της διαδρομής. Το ανυπέρβλητο ταξίδι που αρχινά…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βανέσα Αδαμοπούλου.

© 2024 tlife.gr