Βαρύ πένθος για τη Μαράια Κάρεϊ: Πέθανε η μητέρα της και η αδελφή της

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της καλείται να αντιμετωπίσει η Μαράια Κάρεϊ, καθώς έφυγαν από τη ζωή η 87χρονη μητέρα της, Πατρίσια, και η 63χρονη αδελφή της, Άλισον.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το “People”, η μητέρα της Μαράια Κάρεϊ αλλά και η αδερφή της πέθαναν την ίδια μέρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει από τον θάνατο της μητέρας μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική ανατροπή της μοίρας, η αδελφή μου πέθανε την ίδια μέρα», δήλωσε η Μαράια Κάρεϊ στο “People”.

«Νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με την μητέρα μου πριν εκείνη φύγει από τη ζωή. Εκτιμώ βαθύτατα την αγάπη, τη στήριξη και τον σεβασμό για την ιδιωτικότητά μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε η 55χρονη σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα της Μαράια Κάρεϊ, Πατρίσια Κάρεϊ, ήταν παντρεμένη με τον Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ, υπήρξε τραγουδίστρια όπερας και εκπαιδεύτρια φωνητικής, με σπουδές στο περίφημο Τζούλιαρντ. Χώρισαν όταν η Μαράϊα ήταν 3 ετών.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164