Site icon TLIFE

Βαρύ πένθος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παππούς του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από κάποιες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 8/8.

«Η Αιγιάλη και η Αμοργός πενθεί παππούλη! Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Πάλεψες με αξιοπρέπεια και δεν παραπονέθηκες ποτέ παππούλη μου! Μέσα σε ένα μήνα ακριβώς πήγατε και οι δύο παππούδες για το μακρινό ταξιδάκι σας! Λες και ήσασταν συνεννοημένοι! Σε πήρε κοντά του ο παππούς Παναγιώτης!», έγραψε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και συνέχισε:

«Καλό ταξίδι παππούλη μας! Έναν χρόνο πάλεψες με το θηρίο! Ήθελες να ζήσεις! Αλλά δε σου αξίζει τέτοια ζωή! Εμείς θα σε θυμόμαστε καμαρωτό αγέρωχο παλικάρι! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες μας τις στιγμές που βλέπαμε ποδόσφαιρο! Πόσο χαιρόσουν όταν ήμασταν παρεούλα! Τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, τα ανίψια σου, τα αδέρφια σου, τα δισέγγονα σου θα σ’ αγαπάμε πάντα και θα μας λείπεις».

Να θυμίσουμε πως πριν από έναν μήνα ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχασε και τον άλλο του παππού και όπως είναι αναμενόμενο έχει βυθιστεί στο πένθος.

© 2024 tlife.gr