Βαρύ πένθος για τον Πύρρο Δήμα – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Πύρρος Δήμας και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της πρώτης συζύγου του, Αναστασίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Tlife, η μητέρα της Αναστασίας Σδούγκου έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, για αυτό το βράδυ του Σαββάτου 25/8 ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το σύμβολο του πένθους.

Ο διακεκριμένος Έλληνας πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της άρσης βαρών διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πεθερά του, καθώς όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, ήταν το στήριγμά του μετά τον χαμό της πρώτης συζύγου του, η οποία πέθανε το 2018.

«Όταν χάσαμε την σύζυγό μου, την Αναστασία, κάποια στιγμή μετά από ένα διάστημα, η πεθερά μου με έπιασε και μου είπε ότι πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου. Προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος. Έχουμε πολύ καλό δέσιμο, είναι οι άνθρωποι που όταν έλειπα για προετοιμασίες φρόντιζαν για την οικογένειά μου. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο όσο καιρό και να έλειπα», είχε δηλώσει ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fay’s Time.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164