Site icon TLIFE

Βάσια Τριφύλλη για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι ενθουσιασμένος με τον εαυτό του, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αναφέρθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ερωτώμενη σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε: «Είμαι μια γυναίκα που έχω και άποψη πολιτική και σεξουαλική. Λοιπόν, εμένα δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι όμορφοι άνδρες, αλλά δεν τους καταδικάζω κιόλας. Δεν έχω εξιταριστεί από έναν πολύ ωραίο άνδρα. Έχω εξιταριστεί όμως από έναν ταλαντούχο άνδρα, από έναν ενδιαφέροντα άνδρα. Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, γιατί τον εμποδίζει το π@@λί του. Δεν βαριέται να το κοιτάει. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική».

Όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε ότι «χαίρομαι που ζω για να δω τι θα γίνει. Δεν πιστεύω βέβαια ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες».

«Είμαι χειρότερα από επιφυλακτική. Είμαι παραδοσιακή. Άσε που δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα», πρόσθεσε κλείνοντας η Βάσια Τριφύλλη.

© 2024 tlife.gr