Βασίλης Γρίβας: Παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι, “Μονάχα Δυο“ – Video Clip

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Βασίλης Γρίβας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μονάχα Δυο“, ένα pop-ethnic κομμάτι που συνδυάζει μοντέρνους ήχους με παραδοσιακά στοιχεία, προβάλλοντας τη δύναμη και την αξία των ανθρώπινων σχέσεων.

Η μουσική δημιουργία του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του δημοφιλούς πετυχημένου συνθέτη Beyond, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Rack και η Lila, ενώ οι στίχοι γράφτηκαν από τον στιχουργό Δημήτρη Κουμπή.

Η Ιστορία Πίσω από το “Μονάχα Δυο”

Το “Μονάχα Δυο” αποτελεί έναν ύμνο στην ανθρώπινη σχέση, τονίζοντας τη μοναδικότητα της σύνδεσης ανάμεσα σε δύο άτομα. Στους στίχους του Δημήτρη Κουμπή αποτυπώνεται η αληθινή δύναμη της αμοιβαιότητας και της συντροφικότητας, παρουσιάζοντας τα συναισθήματα που γεννιούνται όταν δύο ψυχές συναντιούνται και δημιουργούν κάτι ξεχωριστό.

«Το τραγούδι “Μονάχα Δυο” αγγίζει τις στιγμές, τα συναισθήματα και το βάθος μιας σχέσης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, με έναν τρόπο απλό και ταυτόχρονα αισθαντικό», δηλώνει ο Βασίλης Γρίβας.

«Οι στίχοι του Δημήτρη Κουμπή, ενός ταλαντούχου ανερχόμενου στιχουργού, φέρνουν στο προσκήνιο τις αόρατες δυνάμεις που μας ενώνουν, ενώ η μουσική του Beyond δίνει στο κομμάτι μια αναλαφρη,δροσερή,ταξιδιάρικη διάσταση, με έμφαση στη μίξη των συναισθημάτων».

Η Μουσική και η Παραγωγή

Η μουσική φέρει την υπογραφή του Beyond, ενός συνθέτη που έχει κερδίσει επάξια τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Οι συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Rack και η Lila, τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο καινοτόμους μουσικούς παραγωγούς, που ξέρει πώς να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά στοιχεία με αριστοτεχνικό τρόπο.

Ο Beyond δίνει στο “Μονάχα Δυο” μια μοναδική μουσική ταυτότητα που συνδυάζει σύγχρονα beats με ethnic Mediterranean στοιχεία. Η μελωδία του τραγουδιού είναι εθιστική, ενώ οι παραδοσιακές νότες ενσωματώνονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα μουσικό ταξίδι που συνδέει τον ακροατή με την κεντρική ιδέα του τραγουδιού: δύο άτομα που βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία.


Ο Καλλιτέχνης – Βασίλης Γρίβας

Ο Βασίλης Γρίβας, ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης με ισχυρή παρουσία στη νέα ελληνική μουσική σκηνή, αρχίζει δυναμικά τα βήματα του στον κόσμο της pop μουσικής και εντυπωσιάζει με τη θετική ενέργεια που μεταδίδει σε κάποιον που θα τον ακούσει.

Ο Βασίλης έχει δείξει πως είναι ένας καλλιτέχνης που τολμά να εξερευνά νέα μουσικά μονοπάτια και να πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους, πάντα με επίκεντρο τη μουσική του καρδιά.

«Το “Μονάχα Δυο” είναι για μένα ένα προσωπικό ταξίδι», αναφέρει ο Βασίλης. «Το τραγούδι είναι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε. Είναι μια υπενθύμιση της αξίας του να είσαι με κάποιον που σε καταλαβαίνει και σε αποδέχεται όπως είσαι».

Το “Μονάχα Δυο” κυκλοφορεί σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες όπως το Spotify, το Apple Music και το YouTube με videoclip.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164