Site icon TLIFE

Βάσω Λασκαράκη: Επέστρεψε στο θέατρο μετά από 9 χρόνια αποχής λόγω της κόρης της – Στο πλευρό της ο Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στη θεατρική σκηνή μετά από 9 ολόκληρα χρόνια που είχε πάρει την απόφαση να μη κάνει θέατρο. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Unfriend» του Αντώνη Γαλέου στο θέατρο Νέος Ακάδημος και φυσικά όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι ήταν εκεί.

Η Βάσω Λασκαράκη μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες μέσα από την μικρή οθόνη, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στα social media πέρασαν 9 χρόνια για να κάνει ξανά θέατρο. Ο λόγος φυσικά η κόρη της, Εύα!

Η ηθοποιός ήθελε να αφιερωθεί στην μονάκριβη κόρη της, με συνέπεια να απέχει για κάποια χρόνια από τη θεατρική σκηνή.

«Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της και έφυγα για να κάνω παράσταση… χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ηταν στο κοινό… Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον! Η πρεμιέρα αυτη ηταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν. Στις φωτό δε φαίνεται φυσικά στις φωτό φαίνονται οι συνήθεις ύποπτοι – η τρελοπαρέα που δεν γινότανε να λείπει. Σας ευχαριστώ όλους! Σε ένα έργο που ο τίτλος είναι Unfriend η φιλία ξεχείλιζε και περίσσευε χθες βράδυ» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα. Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός είναι full in love και μαζί απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό για τους φωτογράφους, με τον σεφ να μη μπορεί να είναι περισσότερο περήφανος για την Βάσω Λασκαράκη.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Βάσως Λασκαράκη στο θέατρο:

Λίγα λόγια για το έργο:

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο Πέτρος και η Ντέπι, ένα αγαπημένο «καθωσπρέπει» ζευγάρι, γνωρίζεται με την Έλσα, μια εκκεντρική διαχυτική χήρα! Συμφωνούν από ευγένεια, να παραμείνουν σε επαφή στα social media.

Λίγους μήνες αργότερα η Έλσα τους επισκέπτεται απρόσκλητη, ανακοινώνοντάς τους ότι θα μείνει μαζί τους 1 ολόκληρη εβδομάδα! Με άλλα λόγια τους «γίνεται τσιμπούρι», φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση!

Όταν το ζευγάρι αποφασίζει να αναζητήσει κάποια στοιχεία στο διαδίκτυο για την ανεπιθύμητη φιλοξενούμενή τους, αφού δεν ξέρουν τίποτα για αυτή, ανακαλύπτουν ότι μπορεί να είναι μια στυγνή δολοφόνος, μια serial Killer!

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr