Βάσω Λασκαράκη: Οι στιγμές που θυμήθηκε από το ταξίδι στο Βερολίνο με την κολλητή της!

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά για την Βάσω Λασκαράκη, αλλά φροντίζει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα γίνεται για τον εαυτό της! Μετά τις δυσκολίες που πέρασε στην προσωπική της ζωή, με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ταλαντούχα ηθοποιός προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τις ισορροπίες της και το καταφέρνει πολύ καλά. Άλλωστε δίπλα της βρίσκονται πάντα τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι φίλοι της. Η Βάσω έχει αφιερωθεί στην δουλειά της, καθώς πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στην θέση μου” και φυσικά στην μονάκριβη κόρη της, Εύα!

Κάτι που αγαπά πολύ και φροντίζει να κάνει είναι τα ταξίδια. Και αυτές τις μέρες θυμήθηκε ένα πρόσφατο που έκανε με την κολλητή της, Νίκη. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στο υπέροχο Βερολίνο. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από την πύλη του Βρανδεμβούργου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δείχνει πολύ χαρούμενη, ενώ είδαμε και στιγμιότυπο στα Insatgram Stories της. Το Βερολίνο είναι η κατάλληλη πόλη για παρέες φίλων, ατελείωτο περπάτημα και shopping.

Once upon a time…. in Berlin! #instatravel #travelwithmybestie #dowhateveryouwant #likenobodyiswatching #berlin #photocredit to @nikikakirdaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Laskaraki (@vasolaskaraki) στις

Και η φωτογραφία από τα stories, με την φίλη της

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164