Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνάκεϊ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από πέντε χρόνια γάμου;

Όλες τις κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του διέγραψε ο Βενσάν Κασέλ, μετά τις φήμες για το τέλος στον γάμο του με την Τίνα Κουνάκεϊ.

Ο 56χρονος  Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο σήμερα μοντέλο, παντρεύτηκαν το 2018, ενώ το 2019 απέκτησαν την κόρη τους, Amazonie.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tinakunakey (@tinakunakey)

Η κίνηση του Βενσάν Κασέλ να… εξαφανίσει από τον λογαριασμό του στο instagram, κάθε κοινή ανάρτηση δίπλα στην Τίνα Κουνάκεϊ φουντώνει τις φήμες για το τέλος στον γάμο του. 

 «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα Κουνάκεϊ είναι συντετριμμένη», αναφέρει σήμερα πηγή στη DailyMail.com. Ωστόσο το ζευγάρι, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη η Τίνα Κουνάκεϊ γιόρτασε τα γενέθλιά της, με τον Γάλλο ηθοποιός να μην κάνει καμία δημόσια αναφορά, αλλά ούτε και ανάρτηση για τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βενσάν Κασέλ ήταν παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι από το 1999 μέχρι το 2013 με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, (18 και 12 σήμερα ετών).

Πάνω Φωτογραφία: Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164