Site icon TLIFE

Βίκυ Καγιά: Η αναφορά στη σχέση της με την Ηλιάνα και η απάντηση στις φήμες που θέλουν Ζενεβιέβ – Καράβα να αποχωρούν απ’ το GNTM

Με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα η Βίκυ Καγιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζοντας πως από τη δική της πλευρά δεν υπάρχει κανενός είδους αντιπαράθεση.

“Από τη δική μου πλευρά δεν υπήρχε τίποτα. Όταν μου ανακοίνωσε η παραγωγή ότι θα είναι η Ηλιάνα και η Έλενα Χριστοπούλου μαζί μας είχα χαρεί πάρα πολύ και τις αγκάλιασα. Όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το GNTM δε με πήρε τηλέφωνο αλλά της έστειλα καλή επιτυχία” είπε και συνέχισε μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό βήμα του μοντέλου, “Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα. Δε πιστεύω ότι η κίνηση αυτή της Ηλιάνας θα πάει χαμένη γιατί από το ζωντανό και το καθημερινό μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, μόνο σε καλό θα της βγει”.

Στη συνέχεια στην εκπομπή τηλεφώνησε ο Γιώργος Καράβας ο οποίος συνομίλησε με τη Βίκυ Καγιά και την Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας μάλιστα και όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες και θέλουν τόσο τον ίδιο όσο και τη Ζενεβιέβ να μη συνεχίζουν στο ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά. 

Η Βίκυ Καγιά τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί ωστόσο και οι δυο συμφώνησαν πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουν για κάτι τέτοιο αφού δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος.

Βίκυ Καγιά: Η αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Καράβα

© 2024 tlife.gr