Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δυο «ξένες» στην ίδια εκδήλωση μετά τις φήμες για συνύπαρξη στο νέο GNTM

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Τετάρτης 16/10 βρέθηκαν στο opening party του νέου καταστήματος «Michael Kors» στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο παρουσιάστριες έφτασαν στο κατάστημα με τις παρέες τους και σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά είχαν συναντηθεί στα πλαίσια του Madwalk, ακόμα και εκεί όμως, δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα. Σε δηλώσεις που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά εκείνη τη βραδιά, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να δεχτεί ξανά ερωτήσεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είχε τονίσει η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018 στο GNTM, ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως υπήρξε μια ρήξη στη σχέση τους, για την οποία δεν έχει μιλήσει καμία από τις δύο μέχρι και σήμερα.

Οι φήμες αρχικά είχαν πυροδοτηθεί μετά το unfollow που είχε κάνει η μια στην άλλη στα social media και παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που δεχόντουσαν και οι δύο από δημοσιογράφους, δεν απάντησαν ποτέ ανοιχτά για το τέλος της φιλίας τους.

Το τελευταίο διάστημα, φήμες που δεν επιβεβαιώνονται, θέλουν τις δύο κυρίες να συνεργάζονται ξανά στον νέο κύκλο του GNTM στο Star.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164