Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Έτσι περνούν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, πριν επιστρέψουν στην Αθήνα

Μία ανάσα πριν την επερχόμενη απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, η Βίκυ Καγιά πέρασε τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του Αιγαίου μαζί με τον Ηλία Κρασσά.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Πολυξένη Καραμίχα στη Real Life, πέρασε μεγάλος μέρος στη Μύκονο, που είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στην Πάρο και τη Μήλο. Η θερινή περίοδος ήταν ιδανική για την παρουσιάστρια του Star που θέλησε να εστιάσει στην οικογένειά της, περνώντας μοναδικές στιγμές με τη Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Βουτιές, παιχνίδια στη θάλασσα, τρυφερές στιγμές και απόλυτη χαλάρωση στα γαλάζια νησιά του Αιγαίου είναι το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Να σου θυμίσουμε, ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Βίκυ Καγιά θα είναι η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ το Shopping Star συνεχίζεται κανονικά. Όσον αφορά στο πρώτο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες και έχουν καταλήξει σε κάποια πρόσωπα. Όσο για τους διάσημους που θα συμμετέχουν, ακόμη δεν έχει γίνει καμία κρούση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164