Site icon TLIFE

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Μαζί και ερωτευμένοι απολαμβάνουν τις διακοπές με τα παιδιά τους [pics]

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που δουλεύουν πολύ και έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να είναι πολλές, όμως οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή παύση στις δουλειές τους και να φύγουν οικογενειακώς για διακοπές. Η κριτής του Greece’s Next Top Model πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα, αφού τα γυρίσματα του reality μοντέλων την ήθελαν εκεί, όμως εδώ και λίγες ημέρες δεν σταματά να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς οι στιγμές τόσο με τον σύζυγό της όσο και με τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο – Ηλία, είναι μοναδικές! Μικροί και μεγάλοι δεν σταματούν τις βουτιές στη θάλασσα μέχρι τη δύση του ηλίου αλλά και τους ξέγνοιαστους περιπάτους δίπλα στο κύμα. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει το καλοκαίρι, αφού της δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί, να φορτίσει τις μπαταρίες της και φυσικά χορτάσει τους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής της!

Η οικοδέσποινα του Shopping Star μοιράστηκε κάποιες στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Η Βίκυ Καγιά χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδιά της!

© 2024 tlife.gr