Site icon TLIFE

Βίκυ Κάβουρα: Έτσι περνά το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Βίκυ Κάβουρα.

Στα τέλη του περασμένου Μαϊου η Βίκυ Κάβουρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής, απέκτησαν μια κόρη που ήρθε να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους, τον οποίο όλο το διάστημα της σχέσης τους φρόντιζαν να προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που εξακολουθούν να κάνουν βέβαια μέχρι και σήμερα.

«Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είχε πει η Βίκυ Καγιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Σχεδόν αμέσως μετά τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο, η Βίκυ Κάβουρα επέστρεψε στις αγαπημένες της δραστηριότητες φροντίζοντας ωστόσο να βρίσκεται πάντα δίπλα στο παιδί της. Η εντυπωσιακή ηθοποιός ξεκίνησε σχεδόν αμέσως τη γυμναστική με τα αποτελέσματα στο σώμα της να είναι εμφανή ενώ αγαπημένη της συνήθεια αποτελούν πλέον και οι βόλτες με την κορούλα της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Βίκυ Κάβουρα μοιράζεται αρκετές εικόνες από τη νέα της ζωή, δείχνοντάς μας πως βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

© 2024 tlife.gr