Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα: «Εκείνος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ όχι»

Τη Βίκυ Κάβουρα υποδέχτηκε στο πλατό του The 2Night Show o Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 14/10.

Η ηθοποιός που έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τους τελευταίους πέντε μήνες. Ακόμα, η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος αλλά και την αντίδραση του Γιώργου Τζαβέλλα.

«Μου το λένε ότι έχει γλυκάνει το πρόσωπό μου αλλά εγώ δε βλέπω διαφορά… Δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολη η εγκυμοσύνη αλλά, δεν ήταν και αυτό που μου έλεγαν. Με είχαν αγχώσει πάρα πολύ. Όλα έχουν τη ροή τους, ξέρει η ζωή… Δεν έκανα ποτέ τεστ εγκυμοσύνης. Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δε ξέρω πως το κατάλαβε.

Μου είπε να πάμε στο γιατρό, πήγαμε και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Όταν με πήρε η γιατρός και μου είπε συγχαρητήρια, τι ρώτησα γιατί, και μου είπε ότι είμαι έγκυος, της έκλεισα το τηλέφωνο… Όταν το είπα στον Γιώργο μου λέει, “το ξέραμε” και του λέω, “συγγνώμη, αυτή είναι η αντίδρασή σου;”» εξομολογήθηκε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Γέννησα μόλις έκλεισα τον ένατο. Το πρώτο τρίμηνο που έπαιζα στο θέατρο μου μύριζαν τα πάντα, μετά είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο, τρόμαξα λίγο, μετά κάθισα σπίτι… Δε ξέρω πόσα κιλά έβαλα στην εγκυμοσύνη. Δε ζυγίστηκα, δε με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα, μετά τον έβδομο δεν είχε τόση όρεξη, πριν είχα όρεξη για πράγματα που μέχρι τότε δεν έτρωγα ποτέ, όπως φακές, σπανακόρυζο, φέτα….

Από τον έβδομο και μετά η τροφή μου ήταν το καρπούζι, έτρωγα μισό καρπούζι κάθε μέρα» είπε σε άλλο σημείο.

«Είχα μια ενόχληση και πήγα στον γιατρό να με δει.,, Μου είπε ότι από την προηγούμενη μέρα είχε μπει σε τοκετό και γεννάω… Γέννησα με καισαρική…» ανέφερε ακόμα η Βίκυ Κάβουρα,

«Μπαίνεις άλλη και βγαίνεις άλλη…» είπε η ηθοποιός για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Το πρώτο διάστημα πήγαινα πάνω της να δω αν ανασαίνει, το μπάνιο ήταν χάλια. Βοηθάει όμως πολύ το ένστικτο…Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει τώρα 100%… Τώρα σταμάτησα το θηλασμό» εξομολογήθηκε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164