Site icon TLIFE

Βίκυ Σταυροπούλου: Η επεισοδιακή τούμπα της στην παραλία! [video]

Πού να το φανταζόταν η Βίκυ Σταυροπούλου, ότι μια αθώα βόλτα στην παραλία θα οδηγούσε σε μια από τις πιο επεισοδιακές τούμπες, που έγιναν viral στον κόσμο των ελληνικών social media. Βλέπεις η γνωστή ηθοποιός είχε ένα μικρό «ατύχημα» στην παραλία της Ζακύνθου και η κόρη της φρόντισε να μας ενημερώσει για αυτό!

Μητέρα και κόρη συνεργάζονται φέτος στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και κάνουν μαζί περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Έτσι, όταν δεν έχουν πρόβες ή παράσταση χαλαρώνουν και γιατί όχι… απολαμβάνουν και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά των ελληνικών νησιών.

Αυτή η βουτιά όμως, στη Ζάκυνθο θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στην Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός κατευθυνόταν προς την θάλασσα με την κόρη της, όταν ένα στραβοπάτημά της την έκανε να βρεθεί στην άμμο. Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, προσπάθησε να την σώσει όπως φαίνεται και στο Video που ανέβηκε στο Instagram Story της. Το αποτέλεσμα βέβαια, ήταν να τραβηχτεί το παρακάτω video που σκόρπισε το γέλιο σε όλη την ομάδα.

Η επεισοδιακή τούμπα της Βίκυς Σταυροπούλου!

Αν και αρχικά, όλοι τρόμαξαν, στο τέλος όλα πήγαν καλά και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια χαρά στην υγεία της. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την ίδια σε Video που δημοσίευσε η κόρη της, λίγα λεπτά μετά την τούμπα.

Τελικά όλα πήγαν καλά!

© 2024 tlife.gr