Βρέθηκε… καταφύγιο για τους σταρ που έπεσαν “θύματα” των ΜΜΕ !

Η αλήθεια, εκτός του ότι κρύβεται εκεί έξω (από τα πιο διάσημα σλόγκαν της τηλεοπτικής σειράς «X-Files»), μπορεί πλέον να βρεθεί και στην ιστοσελίδα iCorrect. Πρόκειται για ένα νέο site -ξεκίνησε επισήμως τη λειτουργία του στις αρχές Μαρτίου- που δίνει τη δυνατότητα στους διάσημους έναντι συνδρομής 1.000 δολαρίων τον χρόνο, να διορθώσουν οι ίδιοι τα όσα αναληθή έχουν γραφτεί γι’ αυτούς στον Τύπο.

Η ιδέα ανήκει στον Βρετανό επιχειρηματία σερ Ντέιβιντ Τανγκ (κατάγεται από το Χονγκ Κονγκ) ο οποίος άκουγε συχνά τους διάσημους φίλους του να του παραπονιούνται ότι στην εποχή του Διαδικτύου, όπου η πληροφορία διαδίδεται με ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνουν καν να μάθουν τι έχει γραφτεί γι’ αυτούς, πόσω μάλλον να το διαψεύσουν. Ηδη, πολλοί διάσημοι, όπως η Τσέρι Μπλερ, η Ναόμι Κάμπελ, η Σιένα Μίλερ, η Κέιτ Μος, η Ελ ΜακΦέρσον και ο Τόμι Χίλφιγκερ, έχουν χρησιμοποιήσει το iCorrect για να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Η Ναόμι Κάμπελ, για παράδειγμα, διευκρίνισε πως ουδέποτε εξέφρασε την άποψη πως η FIFA δικαίως επέλεξε τη Ρωσία για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2018, όπως έγραψε η εφημερίδα «The Sun» παραθέτοντας σχόλιό της ότι «χαίρεται πολύ καθώς η Ρωσία έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα της».

Αντιθέτως, όπως ξεκαθαρίζει, «δεν θα μπορούσε να εκφράσει οποιαδήποτε άποψη καθώς δεν έχει τις ανάλογες γνώσεις, πως όπως κάθε Βρετανός θα ήθελε η χώρα της να είχε κερδίσει, αλλά και πως εφόσον η FIFA αποφάσισε να δώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, πιστεύει ακράδαντα πως η Ρωσία θα τα καταφέρει, αφού ζει στη Μόσχα και βλέπει πως οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν».

Μέχρι στιγμής, 40 επώνυμοι έχουν καταφύγει στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, που εκτός από τη συνδρομή των 1.000 δολαρίων (4.000 για τις επιχειρήσεις) πρέπει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις δηλώσεις τους δωρεάν, ενώ για τους? τεμπέληδες δίπλα σε κάθε διάψευση υπάρχει η αρχική είδηση αλλά και το μέσο στο οποίο δημοσιεύτηκε, ώστε να μην κουράζονται να την ψάχνουν στο χάος του Διαδικτύου.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164