Site icon TLIFE

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Από τον Άγιο Δομίνικο στην Πάρο -Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την έντονη έλξη που ένιωσαν κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι.

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης περνούν αρκετό χρόνο μαζί και παρά την χιλιομετρική απόσταση που έχουν μεταξύ τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου φροντίζει να επισκέπτεται συχνά την Αθήνα για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη του απόδραση και ο προορισμός που επέλεξαν ήταν η Πάρος.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ταξίδεψαν για το κυκλαδίτικο νησί, θέλοντας να απολαύσουν οι δυο τους τον έρωτά τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν μαζί.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή και ο φαρμακοποιός κατά την παραμονή τους στην Πάρο, δημοσίευσαν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να προσέχει και να περιποιείται ιδιαίτερα την αγαπημένη του.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές ενώ έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

«Θα κάνουμε κοινές διακοπές. Έχουμε προγραμματίσει να πάμε σε τρεις προορισμούς. Συζητάμε να συγκατοικήσουμε από τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

© 2024 tlife.gr