Site icon TLIFE

Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Η σπάνια εξομολόγησή της για τον σύντροφό της Γιάννη Νιάρρο 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “MyTv” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα έδωσε η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha “Διάφανη αγάπη” στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Γιάννη Νιάρρο με τον οποίο διατηρεί σχέση αρκετά χρόνια.

Εδώ και χρόνια διατηρείτε δεσμό με τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο. Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι να βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο;

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν να είμαι με έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Πιστεύω ότι υπάρχουν ευκολίες και δυσκολίες και στις δυο περιπτώσεις. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι ισορροπίες που φτιάχνει το ίδιο το ζευγάρι και καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις. Μπορεί για κάποιους να είναι τέλειο και για άλλους υπερβολικά προβληματικό, αντίστοιχα.

Αν δυο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, υπάρχει σίγουρα μια ευκολία στο γεγονός ότι ο άλλος καταλαβαίνει απόλυτα τι σημαίνει να έχεις άγχος με τη δουλειά σου και να μπορείς να επικοινωνήσεις το πρόβλημα σου στο 100%. Εγώ για να είμαι τόσο καιρό με έναν άνθρωπο, που είναι του ίδιου χώρου, δείχνει ότι στη δική μας περίπτωση τα πράγματα βαίνουν καλώς.

© 2024 tlife.gr