Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Χαρά Παππά.
Η νεαρή καλλονή, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και την τότε σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, ρωτήθηκε για την επικοινωνία που ενδεχομένως διατηρεί σήμερα με τον Τούρκο πρωταγωνιστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Χαρά Παππά εξήγησε πως δεν έχουν κάποια επικοινωνία καθώς και οι δυο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.
«Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Μπουράκ Χακί. Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Σαφώς, αν γίνει κάτι, φαντάζομαι θα ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον, αλλά έχουμε και οι δυο ανθρώπους στη ζωή μας. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου.
Έχω στη ζωή μου τον καλύτερό μου φίλο, ο οποίος με στηρίζει και νομίζω ότι τα προσωπικά μου είναι ο καλύτερος τομέας στη ζωή μου αυτή τη περίοδο» είπε η Χαρά Παππά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα