Χαρά Παππά: Οι παραμυθένιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Τον απόλυτο έρωτα ζουν εδώ και τρία χρόνια η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης. Το ζευγάρι δεν κρύβει την ευτυχία του, αντιθέτως μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media δείχνουν με κάθε τρόπο το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το GNTM και ο σύντροφός της συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέσης τους, καθώς από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν τη μεταξύ τους χημεία και επικοινωνία.

«Είμαστε μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Συγκατοικούμε από πολύ νωρίς. Η συγκατοίκηση είναι άψογη. Αν το νιώθεις και το πιστεύεις, δεν υπάρχει λόγος να το αργείς γιατί στη συγκατοίκηση μαθαίνεις κάποιον. Χτύπα ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά. Το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα είναι κάτι που δε λέγεται, πρέπει να είναι έκπληξη. Ισχύει ότι μας γνώρισε η μητέρα μου» είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσαγκαράκης στην εκπομπή Breakfast@Star.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ωστόσο είναι ελάχιστες καθώς επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Στα social media όμως, μοιράζονται συχνά κοινές τους στιγμές από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτή τη περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία. Από το ταξίδι τους αυτό η Χαρά Παππά μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164