Χάρης Δούκας: Απαντά για τον γάμο του με τη Γεωργία Πολυτάνου – «Θα γίνει πολύ σύντομα, περιμένω να διαλέξει ημερομηνία»

Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη. Ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, τη γνωριμία και τον γάμο τους.

 Διάβασε το σχετικό απόσπασμα από την εξομολόγηση: 

Πότε θα «φάµε κουφέτα» από εσάς και τη Γεωργία;

Πολύ σύντοµα. Περιµένω να διαλέξει ηµεροµηνία. Eσύ, πάντως, θα το µάθεις εγκαίρως, αφού θα είσαι καλεσµένη.

Πώς γνωριστήκατε;

Σε κοινή παρέα φίλων.

Θυµάστε πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη.

Εχετε σκεφτεί πώς θα είναι ο γάµος, µιας και είστε και ο δήµαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτοµέρεια.

Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.

Ποια είναι τα χόµπι σας; Εχουµε µάθει ότι παίζετε καλά κιθάρα.

Είµαι χειµερινός κολυµβητής, αν και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο βλέπω τη θάλασσα µόνο µε κιάλια. Λόγω του πιεστικού προγράµµατός µου, δεν κατάφερα φέτος να τη χαρώ σχεδόν καθόλου. Κλασική κιθάρα µαθαίνω από πολύ µικρός. Είναι µια συνήθεια που µε χαλαρώνει. Καταφεύγω πάντα στη µουσική για να αποφορτιστώ έπειτα από µια δύσκολη ηµέρα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή στην προσωπική σας ζωή, που σας λύγισε, σας άλλαξε;

Όταν έχασα τον παππού µου, µε τον οποίο είχα ένα ιδιαίτερο δέσιµο. Στο νοσοκοµείο, λίγο πριν πεθάνει, µου ζήτησε ένα χαρτί και έγραψε «Θέλω να πάω σπίτι». Το κρατάω αυτό το χαρτί ακόµα.

Χάρης Δούκας – Ποια είναι η σύντροφος του Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία στέκεται βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά)

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας.

Η Γεωργία Πολυτάνου εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram οι αναρτήσεις της παραμένουν ιδιωτικές, αφού μπορούν να τις δουν μόνο όσοι την ακολουθούν. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164