Site icon TLIFE

Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Η γαμήλια δεξίωση, η είσοδος των νεόνυμφων και οι παραδοσιακοί χοροί

Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν χθες, Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα, εκεί απ’ όπου κατάγεται η νύφη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι σε κτήματα της περιοχής. 

Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Κουμπάροι ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηνών.

Η Γεωργία Πολυτάνου θέλησε να κρατήσει όλα τα παραδοσιακά έθιμα, για αυτό έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο γαμήλιο τραπέζι, σηκώνοντας ψηλά τα ποτήρια προκειμένου να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους τους για την παρουσία τους στη μεγάλη τους χαρά. 

Μετά τον γαμήλιο χορό,  έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια, με τον Χάρη Δούκα και τη σύζυγό του να διασκεδάζουν με τους συγγενείς και φίλους.

© 2024 tlife.gr