Site icon TLIFE

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου

Ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του, Γεωργία Πολυτάνου παντρεύονται! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time, ο Δήμαρχος Αθηνών αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Οι πρώτες εκλογές θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και οι δεύτερες την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος είναι επίσης και υποψήφιος για την προεδρία αυτή την περίοδο, εκτός από τις υποχρεώσεις του στον Δήμο της Αθήνας κάνει και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη» όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει δυναμικά τον σύντροφό της αλλά πάντα διακριτικά.

Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, πιθανότατα στην Θήβα, απ’ όπου κατάγεται και η νύφη, χωρίς να έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το μυστήριο να γίνει σε κάποια εκκλησία της Αθήνας. Σε καμιά περίπτωση ο γάμος δεν θα είναι πολιτικός με κουμπάρους 11 αντιδημάρχους όπως είχε γραφτεί.

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο αυτό θα συμβεί μετά τον γάμο, ο οποίος αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

© 2024 tlife.gr