Site icon TLIFE

Χάρης Ρώμας: Συγκινεί η ανάρτηση για τη νέα απώλεια – «Απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια»

Ο Χάρης Ρώμας με ανάρτησή του στα social media αποχαιρετά τον στενό του φίλο και συνεργάτη από τον Δήμο Χαλανδρίου, Χάρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Χαλανδρίου, αποχαιρέτησε μέλος της παράταξής του «Χαλάνδρι Στο Φως», το οποίο έχασε τη μάχη για τη ζωή νικημένο από τον καρκίνο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

«ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του Αντώνη_Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον #Χάρη_Χατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια ,συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του», γράφει ο Χάρης Ρώμας.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του, #Αφροδίτη_Χατζηγε#αντώνη_

Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή», έγραψε ο Χάρης Ρώμας. 

© 2024 tlife.gr