Site icon TLIFE

Χάρης Σώζος: Ο γοητευτικός γιος του γράφει τραγούδια για μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής!

Ο Λεωνίδας Σώζος δεν ακολούθησε τα βήματα του διάσημου μπαμπά του, Χάρη Σώζου στην υποκριτική αλλά δεν έφυεγ μακριά από τον χώρο της Τέχνης. Πριν από 17 χρόνια, ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού εμφανίστηκε σε έναν μικρό ρόλο στη σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, ωστόσο η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε στο πεντάγραμμο.

Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ο Λεωνίδας ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χώρο της μουσικής. Εκτός από τα δικά του live, στο βιογραφικό του έχει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονοματα τςη ελληνικής μουσικής σκηνής αφού έχει γράψει αρκετά από τα κομμάτια τους. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Στανίση, ο Ηλίας Βρεττός, η Αποστολία Ζώη και η Ραλλία Χρηστίδου.

Με την Ραλλία συνεργάζονται και στη νέα της δισκογραφική δουλειά. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, γύρισαν και το video clip για το τραγούδι “Απόψε Ζήτα Μου Ό,τι Θες” στο οποίο ο Λεωνίδας υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.

Ο 30χρονος μουσικός είναι και ο πρωταγωνιστής του clip από το οποίο το TLIFE σου παρουσίασε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες. Δες εδώ!

Δες και το video clip που μόλις κυκλοφόρησε!

© 2024 tlife.gr